NETVICTORY home
                  

NIEUWS

  2014-09-25
 • Kwetsbaarheid Linux servers
  Gisteren is door Red Hat een kwetsbaarheid in 'bash' een onderdeel van het besturingssysteem Linux bekend gemaakt. Netvictory heeft al haar servers geüdate met de nieuwe versie van 'bash' die niet kwetsbaar is en op systemen waar dit niet mogelijk was een andere oplossing toegepast, waardoor alle gegevens van onze klanten veilig zijn en blijven.
  2014-05-02
 • Pas op sppoknotas!
  Regelmatig ontvangen particulieren en bedrijven die een domeinnaam bezitten facturen van onbekende nederlandse en internationale bedrijven inzake verlenging van hun domeinnaam. Op dit moment verstuurt het bedrijf Domein Host Nederland zulke spookfacturen. Zie ook de site Fraudehelpdesk.
  2011-09-15
 • Netvictory neemt internet dienstverlening Allset Automatisering over
  Onlangs is het bedrijf Allset Automatisering te Hoofddorp failliet gegaan. Om de klanten van Allset niet in de kou te laten staan heeft Netvictory overeenstemming bereikt met de curator om de internet dienstverlening van Allset over te nemen en voort te zetten. Indien u klant was van Allset Automatisering zult u binnenkort informatie ontvangen over de overname en welke voordelen dit u als nieuwe klant van Netvictory biedt.
  2011-09-01
 • Netvictory verhuist naar Amsterdam
  Na ruim 7 jaar gevestigd te zijn geweest in Purmerend is Netvictory verhuisd naar Amsterdam. Aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 22 F zhebben wij een nieuw onderkomen gevonden. Uiteraard zijn alle servers van Netvictory en haar klanten nog steeds gevestigd in onze ruimte in het datacenter in Schiphol Rijk.
  2010-10-14
 • Migratie OpenWebmail naar Roundcube webmail
  Netvictory heeft ervoor gekozen om de komende tijd de al jarenlang in gebruik zijnde OpenWebmail software te vervangen door het modernere Roundcube webmail. Voor u betekent dit een vooruitgang, maar natuurlijk behoeft elke nieuwe software enige gewenning. Klanten die overgezet zijn zullen dit merken aan het nieuwe inlogscherm. Op de nieuwe inlogpagina is een link te zien naar een korte instructie. Deze kunt u ook hier vinden.
  2008-08-28
 • Netvictory één van de meest betrouwbare webhostingbedrijven
  Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat Netvictory één van de meest betrouwbare webhostingbedrijven in Nederland is. Uit het door Hyperspin onder ruim 500 webhostingbedrijven uitgevoerde onderzoek blijkt dat Netvictory sinds december 2006 slechts twee korte outages heeft ondervonden (totaal 43 minuten), wat een bereikbaarheid van 99.995% betekent. Hierdoor staat Netvictory op de 16e plaats van de door hen opgestelde lijst.
  2007-12-19
 • AMS-IX capaciteit vergroot
  Vanaf vandaag heeft Netvictory de beschikking over een tienmaal zo grote capaciteit naar de AMS-IX, één van de internetknooppunten waar wij verkeer met andere internetproviders uitwisselen. Deze upgrade zorgt ervoor dat onze klanten ook in de toekomst snel bereikbaar zullen blijven. Meer informatie over ons netwerk kunt u hier vinden.
  2005-12-07
 • .EU registratie mogelijk !
  Om 11:00 CET opende EURid haar deuren voor de eerste fase voor registraties van .EU domeinnamen. Op n naam na is het Netvictory gelukt als eerste de gewenste naam voor onze klanten aan te vragen. Maar ook nu nog kunt u - indien u aan de gestelde voorwaarden voldoet - een .EU aanvraag indienen.
  2005-02-11
 • .IN nu voor iedereen !
  Netvictory is er in geslaagd als één van de weinige bedrijven de .IN domeinnaamextensie aan te bieden. Deze extensie, de landencode voor India, was tot op heden alleen door een hele kleine groep bedrijven en instellingen te registreren. Tot 15 februari, 9:00 CET heeft u de mogelijkheid uw gewenste domeinnamen aan ons op te geven, waarna u enkele dagen later te horen krijgt of u de naam aan u is toegewezen.
  2005-01-06
 • $ 0,75 per nieuwe .info registratie voor de slachtoffers van de tsunami in Azi
  Afilias, het bedrijf dat het register van .info beheert heeft besloten voor elke .info domeinnaam die in januari 2005 wordt geregistreerd $ 0,75 te doneren aan de slachtoffers van de tsunami in Azi. Om onze klanten te stimuleren .info domeinnamen te registreren krijgt u van ons in januari 2005 ook nog eens 50% korting op uw .info registratie
  2004-09-07
 • Registreer gratis een .info domein !
  Voor niets gaat de zon op, maar tot 30 december 2004 registreert u bij Netvictory een .info domein helemaal gratis. Maximaal 25 domeinnamen per domeinnaamhouder.
  2004-07-23
 • Nog beter beschermd tegen spam
  Vanaf vandaag zullen alle bestaande en nieuwe hostingklanten van Netvictory kunnen profiteren van de nog betere beveiliging tegen ongewenste e-mail (spam). Door het toevoegen van de spamhaus blacklists (zie ook www.spamhaus.org) worden nu ook e-mails van PCs die slachtoffer zijn geworden van een zogenaamde 'trojan' geblokkeerd.
  2004-01-01
 • Spectaculaire prijsverlaging colocatie diensten
  Vanaf 1 januari 2004 zullen alle bestaande en nieuwe klanten van Netvictory kunnen profiteren van de spectaculaire prijsverlaging van de colocatiediensten. Voor 1 hoogteeenheid (1 U) rackspace betaalt u voortaan maar 15 euro per maand, en ook de prijzen voor bandbreedte zijn sterk gereduceerd ! Voor 20 GB betaalt vanaf nu slechts 60 euro, voor 50 GB 100 euro en voor 100 GB slechts 150 euro !